Yandex Counter Logiq Design
Skip to main content

Web Design

Creare site de prezentare si nu numai

NOI DEZVOLTAM IDEEA TA

Tu trebuie doar sa ne-o prezinti …

Web design-ul inseamna, de obicei, crearea de site-uri web, de la momentul conceperii structurii pana la interfața de programare și de introducere a datelor. Web design-ul nu este doar aranjarea intr-un mod placut a unor elemente, este posibilitatea de a avea un design care te distinge de concurență și atrage vizitatori.

Te putem ajuta sa te pui intr-o lumina favorabila cu un site de prezentare care are un design modern, viteza de incarcare rapida, optimizare SEO pentru motoarele de cautare si compatibilitate cu toate browserele importante.

dezvoltare site web

Dezvoltare site web

Primesti un site de prezentare rapid, intuitiv si optimizat

Creare site de prezentare

Responsive Design – astfel încât vizitatorii pot naviga cu ușurință folosind telefoanele mobile, tablete și computere. Google oferă puncte albe în cazul în care site-ul este responsive.

Gata pentru SEO – Site-ul de prezentare va fi proiectat, echipat și configurat pentru o indexare corecta in motoarele de cautare – acest lucru ajută la câștigarea unei poziții mai bune în rezultatele de căutare Google.

Rapid – Folosim instrumente, cum ar fi PageSpeed GTMetrix pentru a analiza site-ul și a ne asigura că are viteza maximă. Folosim cele mai bune tehnici pentru a ne asigura de acest lucru inca de cand proiectul este in durulare!

Securitate inclusa – Site-ul va fi dezvoltat pe cea mai recentă versiune a platformei și a modulelor disponibile la momentul livrării. Vom aplica, de asemenea, o listă întreagă de măsuri de securitate pentru a asigura o protecție sporită.

NU RATA ACEASTA OPORTUNITATE! ESTI GATA SA INCEPEM?!

FA-TE CUNOSCUT CU UN LOGO SPECIAL

Logo Design-ul este o briza plina de linii si culori

Un logo este un element esențial pentru o afacere, pentru că exprimă și
simbolizeaza într-un mod unic compania sau produsulul tau.
Logo-ul ar trebui să fie simplu și memorabil, pentru a reflecta caracterul
companie, in afaceri și in abordarea pieței.

Logiq Design este dezvoltata pentru a vă produce un logo de calitate.

logo de calitate la preturi accesibile in Cluj
logo de impact - Identitate vizuala
Agentie Branding si Identitate Vizuala Cluj Napoca - Logiq Design

IDENTITATE VIZUALA

Creare site de prezentare estetic, potrivit domeniului tau

Identitatea vizuala este suma elementelor vizuale care diferențiază public compania în relație cu ceilalti. Logo, carti de vizita, publicitate, site-ul implicat în proiectarea identității vizuale și imaginea corporativa sunt cateva din elementele create de noi. Cei mai mulți oameni răspund mai bine la comunicare vizuală, astfel atragerea clientilor este una mai puternica.

Identitatea proprie înseamnă un loc în fruntea cumpărătorilor, astfel vom exprima personalitatea brandului, oferind facilitatea de recunoaștere vizuală și va vom diferenția pozitiv fata de concurență.

Site-uri web create profesionist