Yandex Counter Logiq Design
Skip to main content

Optimizare si SEO

Cu noi ajungi acolo unde trebuie!
SEO Cluj, Servicii de Optimizare Cluj, Promovare Online Cluj, Logiq Design, Web design, Graphic Design, Branding

DE CE SA ALEGI LOGIQ DESIGN PENTRU PROMOVARE?

Vom dezvolta o strategie SEO adecvată pentru site-ul dvs. de afaceri,
axat pe rezultate, care sunt menținute în timp.

Abordare precaută. Noi folosim numai tehnici sigure, aprobate și recomandate de Google, pentru a evita sancțiunie. Toti clientii nostri au fost și sunt cu siguranță fara excepții privind serviciile de promovare oferite de noi.

Noi găsim soluții pentru site-uri web penalizate. Daca site-ul este deja penalizat de Google, vă putem ajuta la rezolvarea problemei și putem redobândi o relație bună cu motorul de căutare.

Tehnică de optimizare, cu echipa proprie de programatori – Este foarte probabil ca site-ul dvs. sa aiba probleme care împiedică indexarea corespunzătoare de către Google. Detectam și rezolvam aceste probleme, cu efecte semnificative și de durată asupra poziției în Google.

Echipa experimentata de marketing on-line și unită – Venim cu idei noi și de cooperare, astfel încât să crească eficiența fiecărui canal de marketing utilizat. Detectam oportunități și fraze-cheie adaugand frecvent noi strategii SEO.

Campanii de îmbunătățire continue – Analiza rezultatelor și utilizarea datelor extrase din alte tehnici de marketing online, aplicate pentru a îmbunătăți în mod continuu strategia SEO asupra site-ului dvs.

Trecerea la Google algoritm – Învățăm continuu și suntem conștienți de toate schimbările facute de Google, astfel încât să putem adapta campaniile SEO agil.

Google Analytics – Știm să analizam și să interpretam rapoartele Analytics, astfel încât sa putem lua decizii bune si importante pentru afacerea ta.

SEO Cluj, Servicii de Optimizare Cluj, Promovare Online Cluj, Logiq Design, Web design, Graphic Design, Branding

Marile brand-uri sunt pe prima pagina!

Doresti sa ai o pozitie pe prima pagina, acolo unde conteaza?!

SEO Cluj, Servicii de Optimizare Cluj, Promovare Online Cluj, Logiq Design, Web design, Graphic Design, Branding

SERVICII DE OPTIMIZARE

Avand peste 5 ani de experienta in domeniu si parteneriat cu Google, noi va putem oferi servicii complete de optimizare a site-ul dvs.

Optimizare este procesul prin care conținutul unui site web va fi mai bine indexat de motoarele de căutare. Optimizarea include un proces de tehnici, de la crearea de conținut, structurare paginii web pana la scrierea de cod HTML pentru promovare on-line.
Optimizarea paginilor web în mod corespunzător și cu un conținut structurat poate face diferența între concurenți. Cele mai multe companii doresc să dețină o poziție de lider în clasamentul rezultatele motoarelor de căutare pentru a promova afacerea.

Cuvinte cheie și fraze, titluri corecte și densitate de cuvinte cheie sunt tehnici care sunt aplicate  site-ul dvs. pentru o mai bună optimizare.

CERE OFERTA PERSONALIZATA ACUM