Yandex Counter Logiq Design
Skip to main content

Mentenanta Web

Mentinem site-ul si afacerea ta actualizate

SERVICII DE MENTENANTA WEBSITE

Mentenanta web, administrarea si actualizarea periodica a informatiilor de pe site sunt activitati necesare pentru a ramane in pas cu tendintele din lumea digitala.

Intretinere site web: include schimbarea structurii, modificarea și adăugarea de conținut (text, imagini, link-uri, etc.).

Noul site este online! Tot ce trebuie este o modalitate de a menține site-ul actualizat cu un conținut nou. Actualizand site-ul  în mod regulat, vor creste numărul de vizitatori, motoarele de căutare vor indexa mult mai rapid și consolideaza prezența online a companiei.

Cheia pentru succesul continuu al unui site este un plan de intretinere web bună, astfel încât va oferim o gamă largă de servicii complete.

Magazinul online este un site web, un proiect complex, care are ca scop principal prezentarea și vânzarea de produse on-line, care pot include un număr de module, cum ar fi: produse de filtrare, căutare simplă / complexă, membrii secțiunii – conturi de utilizatori, coș de cumpărături, de comanda, metode de plata, întrebări și răspunsuri, pagini de gestionat, sistem de publicitate banner, etc. Toate acestea daca nu sunt intretinute si actualizate corespunzator pot duce la degradarea site-ului!

Serverele necesita întreținere și configurare continuă, astfel incat monitorizarea parametrilor de functionare, serviciile de adaptare care ruleaza pe aceste servere, actualizarea permanenta a serviciilor si modulelor, au scopul de a preveni atacurile din exterior.

Intretinere site web - Logiq Design
Mentenanta website - Logiq Design

CERE O OFERTA DE MENTENANTA PENTRU SITE-UL TAU!