Yandex Counter Logiq Design
Skip to main content

Online Marketing

Creste vanzarile cu serviciile noastre

FOLOSIM CELE MAI EFICIENTE METODE DE PROMOVARE ONLINE

Noi putem sa te ajutam cu aceste tehnici de promovare care sunt necesare,
tehnici pe care nu vrei sau nu poti sa le faci de unul singur!

SEO – mareste numărul de vizitatori care caută pe Google sau cauta produse similare magazinului tau online!

E-mail marketing – ajuta la construirea unei baze de date de clienți potențiali, comunicand astfel cu ei prin intermediul buletinelor informative.

Marketing de conținut – se combină scrierea de articole, ghiduri și alte materiale, astfel încât să fie orientate către clienții potențiali pe termen lung până când ei vor avea nevoie de tine.

Social media marketing – ajuta la construirea unei comunitati în jurul valorii brand-ului, apoi devine ambasador influentand spre serviciile sau produsele puse la dispozitie de tine.

Campanii AdWords – anunțuri text care apar deasupra rezultatelor naturale în căutările Google. Este o metodă de promovare a site-ului, care obține clienți sau vânzări, inca din prima luna!

Facebook Ads – În acest moment, cei mai multi dintre clienții dumneavoastră folosesc Facebook. Din acest motiv, Facebook este un loc bun pentru a promova anunțuri. Publicitatea online este o tehnică a cărei importanță crește din ce în ce mai mult.

Remarketing – Foloseste tehnici astfel incat clientii care poate candva au vazut un logo sau un banner vor fi trimisi la site-ul tau!

SEO Cluj, Servicii de Optimizare Cluj, Promovare Online Cluj, Logiq Design, Web design, Graphic Design, Branding
SEO Cluj, Servicii de Optimizare Cluj, Promovare Online Cluj, Logiq Design, Web design, Graphic Design, Branding

Pay Per Click este procesul pentru câștigarea de trafic, prin achiziționarea de publicitate ca un serviciu pentru motoarele de căutare, în cazul în care agenții de publicitate plătesc gazda comercială numai în cazul în care link-ul postat este accesat de vizitatori. Link-uri publicitare sunt afișate în rubricile „Linkuri sponsorizate“ sau „anunțuri sponsorizate“ și apar în cazul în care proprietarul site-ului decide să le plaseze.

Cele mai populare Programe PPC sunt Google AdWords, Yahoo! Search Marketing si Microsoft adCenter, în care costurile PPC variază în funcție de motorul de căutare, dar, de asemenea si prin fraza „valoarea cuvântului“.Campania este afișată în zone ușor evidențiate pe motoarele de căutare și când utilizatorii au căutat cuvintele cheie care apar pe prima pagină.

SEO Cluj, Servicii de Optimizare Cluj, Promovare Online Cluj, Logiq Design, Web design, Graphic Design, Branding

Campaniile noastre de afiliere constau în posibilitatea unei colaborări deschise cu orice persoană, indiferent dacă e fizica sau juridica, aceste persoane, afiliate, recomandand serviciile noastre altor persoane, care ar putea deveni clienții noștri.

Afilierea vine cu avantaje, și anume: consolidează poziția pe piață, dezvoltă portofoliul de clienți, compania poate oferi utilizatorilor sai posibilitatea de a face și de a gestiona toate activitățile și informațiile, statisticile în timp real, de a câștiga bani recomandând produse și servicii sau promovarea mărcilor populare, etc. Logiq Design oferă întreținere și actualizare, precum și buna funcționare unde vom urmări rezultatele și vom oferi optimizare.

SEO Cluj, Servicii de Optimizare Cluj, Promovare Online Cluj, Logiq Design, Web design, Graphic Design, Branding

E-mail marketing-ul este un mesaj comercial unui grup de persoane care folosesc e-mail. Fiecare e-mail trimis unui potențial utilizator sau actual client poate fi considerat email marketing. Această piață folosește e-mail-uri pentru a trimite anunțuri, pentru a solicita vânzări, pentru a actualiza anumite informații și are menirea de a construi loialitate și încredere.

Succesul unui e-mail depinde de modul în care se apropie de client, cum il convinge sa cumpere produsul si mai ales modul în care e-mail-ul arata.

Cu ajutorul nostru e-mailurile vor fi atractive din punct de vedere al textului și al designului, fiind livrate la timp abonatilor.

Vrei sa cresti traficul, clientii si comenzile?!

Fa acum o imbunatatire site-ului tau! Atat fizic cat si tehnic!

Noi analizam feedback-urile clientilor, atat pozitive cat si negative.

Optimizarea pentru motoarele de căutare, în scopul de a îmbunătăți rata de conversie. Propune măsuri și le punem în aplicare.

Integrarea cu alte sisteme: CRM, Marketing Automation, programe pentru trimiterea de email-uri (ex MailChimp.) – astfel incat contactarea venita de la site intra în mod automat in contact cu programele pe care le utilizați.

Tehnica de optimizare SEO. Este foarte probabil ca site-ul dvs. sa aiba probleme care împiedică indexarea corespunzătoare de către Google. Detectam și rezolvam aceste probleme, cu efecte semnificative și de durată asupra poziției site-ului dvs. în Google.

Actualizări ale platformei și modulelor utilizate – pentru a vă menține protejat de probleme de securitate; Zi de zi apar programe automate de spargere a bazelor de date!

SEO Cluj, Servicii de Optimizare Cluj, Promovare Online Cluj, Logiq Design, Web design, Graphic Design, Branding

CONTACTEAZA-NE PENTRU O OFERTA