Yandex Counter Logiq Design
Skip to main content

Consultanta Web

Ai nevoie de un plan eficient pentru ideea ta?

un consultant web este aici sa te ajute

Vino sa discutam

Consultanti Web profesionisti - Cluj Napoca

...despre afacerea ta

In calitate de client, este posibil sa nu stii chiar totul despre afacerea ta. Insa nu-ti face griji. Suntem pregatiti sa aflam noi totul despre domeniul afacerii tale si sa gasim cea mai buna solutie tehnica pentru ca brandul tau sa creasca. Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui ideea ta, iar noi o vom transforma intr-un plan de strategie cat mai eficient. Trebuie sa stii ca parteneriatele noastre sunt orientate spre o colaborare de lunga durata, in asa fel incat sa dezvoltam impreuna un proces continuu pentru a ramane relevant si vizibil pe piata.

...despre design-ul tau

Prima impresie conteaza. Avem ani de experienta atat in prestari de servicii, cat si in consultanta de web design si peste 30 de proiecte realizate cu succes. Prin web design intelegem mai mult decat aranjarea intr-un mod placut a unor elemente – posibilitatea de a avea un design care te distinge de concurență și atrage vizitatori. Pe durata documentatiei, pornind de la ideea ta, vom construi design-ul luand in calcul strategia de afacere, analiza audientei-tinta si experienta cat mai placuta a utilizatorului. Design-ul vorbeste pentru afacerea si clientii tai, de aceea punem pret pe fiecare detaliu ca brand-ul tau sa straluceasca.

Servicii consultanta web Cluj
Consultanta magazine online - Logiq Design

...despre tehnologia ta

In calitate de parteneri specializati in tehnologia de web development, un consultant web iti vor asigura o arhitectura web solida si o platforma rapida si scalabila. Mai mult decat atat, stim ca site-ul tau poate fi, de asemenea, si o platforma integrata pentru automatizarea operațiunilor, vânzărilor și marketing-ului, precum și a proceselor destinate serviciilor pentru clienți. Site-urile web de succes sunt mai mult decat un design estetic si un cod curat. Vrem ca site-ul tau sa fie un instrument eficient care sa lucreze pentru afacerea ta. De aceea ai nevoie de consultanta – te vom ajuta sa alegi cea mai potrivita tehnologie pentru obiectivele si nevoile tale.

“A vision without a strategy remains an illusion.”

Consultanta Web pentru magazine online