Yandex Counter Logiq Design
Skip to main content

100+

Proiecte realizate
cu success

80+

Clienți mulțumiți de
rezultatele obținute

3,000+

Cafele savurate de către
echipa noastră

10+

Premii recunoscute național
și internațional

Creează-ți magazinul Magento 2.
Disponibil acum și în rate.

Acum nu mai ai motive să amâni
trecerea magazinului tău pe o
platformă online

Comerțul online este în continuă accensiune, iar existența afacerilor pe internet a devenit esențială. Una dintre cele mai bune variante pentru magazinul tău este Magento 2, o platformă sigură și eficientă pentru gestionarea afacerii tale online.

Dacă până acum ai amânat trecerea magazinului tău pe o platformă online din motive financiare, Logiq Design îți oferă soluția. Optează pentru plata în rate a magazinului tău Magento 2!

Alege pachetul complet de servicii

MAGAZINE ONLINE

Dezvoltă magazinul cu cele mai sigure și noi platforme online ca să te bucuri de un success garantat.

Magento 2

PrestaShop

WooCommerce

DIGITAL MARKETING

Marketingul digital este esențial în orice companie, strategiile sale contribuind la creșterea și dezvoltarea afacerii tale.

Discutăm

Cercetăm

Dezvoltăm

WEB & GRAFIC DESIGN

Îți oferim instrumentele cu care îți vei face brandul cunoscut, și un site web profesional care va deveni cartea ta de vizită.

Branding

Web design

Publicitate

MENTENANȚĂ & SUPORT

Menținerea unui site web include schimbarea structurii, modificarea și adăugarea de conținut. Ai grijă de afacerea ta!

Suport 24/7

Debugging

Dezvoltare

Vino să avem o discuție despre cum putem să creștem afacerea ta.

De ce clienții noștri sunt mulțumiți?

Soluții software personalizate

Dezvoltăm site-uri web cu design personalizat, curat, responsive, optimizate SEO și pregătite pentru promovarea pe Google.

Strategie și consultanță

Punem la punct strategii de promovare online, planuri gata de acțiune și stabilim prioritățile astfel încât magazinul tău să crească în vizibilitate și vânzări.

Promovare online

Aducem mai multi clienți, printr-un sistem de promovare online, dezvoltat chiar de echipa noastră.

Optimizare și suport

Oferim optimizare SEO și suport tehnic pentru a ne asigura că site-ul tău web este funcțional și pregătit să genereze rezultate în mod constant.

 • O chipa excelenta si de incredere. Au inteles nevoile noastre si s-au dedicat in totalitate proiectului nostru dandu-i un aspect fresh in concordanta cu ultimele tendinte. Ii recomand cu incredere!
  Adrian Melean
 • Logiq Design au reconstruit siteul venind cu idei noi in ceea ce priveste promovarea produselor noastre. Foarte creativi si deschisi provocarilor. Va multumim!
  Mihai Ratoiu
 • Au inteles exact la ce ne asteptam de la noul site. Au punctat fiecare cerinta a noastra. Suntem foarte incantati de noul site. Ii recomandam oricand cu cea mai mare incredere!
  Marius Pop
 • Logoul creat de Logiq Design a avut un impact puternic asupra businessului familiei. Noi am venit cu o idee simpla, dar ei ne-au aratat ce pot face… Acum intelegem ca impactul visual chiar are importanta. Ii recomandam cu multa caldura!
  Andreea Sabau
 • Am accesat fonduri pentru a deschide o mica afacere si intr-o perioada foarte scurta site-ul a fost finalizat. Afacerea merge foarte bine, la fel ca si site-ul. Va multumesc pentru startul pe care mi l-ati oferit!
  Oltean Alex
 • Logiq Design ne-a oferit solutile pe care le cautam, atat in ceea ce priveste promovarea site-ului nostru, cat si in restructurarea si modificarea continutului de-a lungul timpului.
  Pargar Vasile
 • Am avut personal ocazia sa ma intalnesc cu echipa Logiq Design si am ramas placut surprinsa de dinamicitatea si ambitia lor. O echipa tanara cu mult potential, care au ce oferi.
  Voicu Magda
 • Implementarea web siteu-lui pe noua platforma magento 2 a dus la cresterea vitezei si la o mai buna functionalitate a acestuia. Clientii se pot bucura acum de o experienta mai placuta cu fiecare click.
  Babtan Cristian
 • De cand lucrez cu Logiq Design, site-ul meu a crescut in pozitia sa pe google, astfel ajungand sa fie pe prima pagina. Rezultate foarte bune si vizibile ca urmare a promovarii oferite de Logiq Design.
  Crisan Paul
 • Am decis sa trec in online cu mica mea afacere insa nu am avut niciodata contact cu acest domeniu. Logiq Design s-a ocupat de tot, iar munca lor m-a surprins!
  Ciupe Olivia

Contactează-ne chiar acum. Suntem mereu la dispoziția dumneavoastră.

Trimite-ne detaliile tale si te vom contacta in cel mai scurt timp.

0746 778 303

office@logiqdesign.ro

office@logiqdesign.ro

  Vrei să lucrăm împreună?
  Nu ezita să ne contactezi.